söndag 16 februari 2014

Uppdatering

Dagarna bara springer iväg och dom fylls med träning, hundträning, jobb, promenader och lite planeringar inför framtiden med en hel del roligheter :D

Igår var Kitune's Lovely Pom-Pom på hans utställningsdebut (10 ½ månader ung) i Sollentuna vilket gick strålande då han blev BIM med denna superfina kritik:

Finaste Pom Pom handlades snyggt av husse Jesper


Nu är det så att unga Pompom är inte bara snygg som få, utan en kille med en härlig mentalitet och kommer tids nog att bli en terapihund och så här skrev husse Jesper i onsdags:

Idag var en viktig dag. Tanken är att PomPom ska bli terapihund. Han går med matte sedan 10 veckors ålder med på ett äldreboende som heter Granparken i Norrtälje. Idag kom det en tjej som är ansvarig för hundar på Norlandia Care och skulle utvärdera honom om han passar. Det gick jätte bra. Visst blev han lite rastlös och sprang och hämtade hennes sjal för det var ju lite tråkigt att bara ligga still men annars gick det toppen. Hon klängde på honom för att se hur han reagerade, körde mot honom och följde efter med rollator, lite konstigt tyckte PomPom men mest intressant. Svansen uppe och nyfiken. Hon var lite hårdhänt för att se hans reaktion men han tog det bra. Omdömmet blev..... jag tar nog med honom hem 
Första steget avklarat. Vi blwv så stolta över vår björn.




Det är ju inte annat än att man blir jätteglad och superstolt :)
Ett stort GRATTIS till Pompoms fina utställningsresultat och fina omdöme av Norlandia Care, mycket bra jobbat av hela familjen!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar