söndag 7 juni 2015

Det var denna helgen

.....men vilken helg :D
I fredags kl 08 var det samling vid Buaskolan för avfärd kl 08.15 med Leos klass 4A till Västerås där dom i lördags spelade final i Schack4an.
Några föräldrar hade ordnat med lite roliga aktiviteter längst vägen och kl 17.30 checkade vi in på hotellet.
Barn-bus i Kumla

Lunch-dags

Godingar :)


Hotellrummet

Strax efter 18 var det tacobuffé för barnen och sedan fick dom springa runt lite på egen hand medan vi vuxna åt buffén, pratade, skrattade och hade hur trevligt som helst.
När vi tittar ut genom fönstret så står Leo plötsligt och kramar en man.....men det var inte vilken man som helst, barnen hade hittat vinnaren i mästerkockarna, Amir och nu var det kramkalas och korttagning.
Jag fick inget bättre kort än detta genom fönstret :)

Efter en rolig kväll så blev det en ganska sömnlös natt då stadens studenter firade högljut på gatorna, men vad gör väl det :)

På lördagen serverades frukosten 8.15 och sedan begav vi oss till arenan.
Jag och min kära kollega Lisa var lagledare för dagen och hade lite att pyssla med i början, men allt eftersom tiden gick så flöt det på jättebra och barnen hade själva full koll på var dom skulle vara och när.
Jag är grymt imponerad över detta arrangemang. Tänk er att 2200 stycken barn spelar fem matcher var under dagen och i varje match sitter 1100 barn och spelar samtidigt.

Mycket folk och härlig stämning

Några av de över 1100 spelplatserna

Innan tävlingarna hittade Leo ännu en kändis, Christer Fuglesang

Efter en jätterolig dag där klassen slutade på plats 43 av 137 så var man rätt mör men ändå påfylld med en massa positiv energi efter möte med så många härliga människor.

Buaskolan klass 4A, ett glatt gäng som lär ha mycket att prata om i skolan idag

Färden hem startades kl 17 och sedan var vi hemma vid 11.30 med nöjda, trötta barn



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar